Postanite sponzor
HackathONa 2025!

Med partnerji HackathONa 2024 je bilo veliko javnih zavodov in ministrstev, potekal je pod častnim pokroviteljstvom Slovenske nacionalne komisije UNESCO ter požel veliko pozornosti in pohval pri odločevalcih.

 

Od HackathONa 2025 pričakujemo še večji nabor partnerjev, ki bodo z nami delili svoje strokovno znanje in tudi podatke, pa tudi večji nabor sponzorjev, ki bodo tekom dogodka lahko pokazali, da so družbeno odgovorno podjetje, ki stremi k trajnostni prihodnosti in pri tem podpira mlade pri uresničevanju trajnostnih ciljev razvoja.

Zakaj postati sponzor?

Če postanete sponzor HackathONa 2025, vam ponudimo prostor za promocijo na samem dogodku, prek spletne strani in oglaševanje na družbenih omrežjih ArnesInfo.

 

V kolikor si želite, lahko oblikujete tudi lasten izziv za tekmovalce, ki bi lahko rešil enega od vaših aktualnih problemov.

 

Pri tem bodite pozorni le na ustreznost izziva glede na velikost in širino podatkov ter da bodo podatki primerni za javno obdelavo. Če imate dvome glede ustreznosti izziva, se lahko kadarkoli posvetujete z nami in poskušali vas bomo usmeriti.

Kako postanem sponzor?

V septembru 2024 bo na spletni strani konference Dnevi slovenske informatike objavljena tabela s sponzorskimi paketi, med katerimi je tudi sponzorski paket za HackathON.


Znesek, ki ga prispevate kot sponzor, je lahko manjši ali večji kot zapisano v sponzorskem paketu in je izključno vezan na individualni dogovor z organizatorji.


Za več informacij nas lahko kadarkoli kontaktirate preko e-pošte na hacakthon@arnes.si, vaš potencialni interes nam pa lahko sporočite že zdaj, da vam tabelo sponzorskih paketov posredujemo prek e-pošte takoj, ko bo pripravljena.

DOSTOPNOST
Scroll to Top