Sodelujte z nami

HackathON se bo odvil v sklopu letne konference Slovenskega društva Informatika. V okviru konference so pripravljeni sponzorski paketi, med katerimi je tudi posebna ponudba za sponzorski paket HackathONa, kot navedeno v tabeli.

Za dodatne informacije, cene in dogovore, prosimo kontaktirajte dr. Slavka Žitnika na 031/543-547 ali organizacijsko ekipo konference na dsi@drustvo-informatika.si.

OPOMBE:

    • * Študentski sponzor prispeva v nagradni sklad HackathONa, ki skupaj znaša 10.000 EUR. Za ta paket ne veljajo dodatni popusti. Nagrade se podelijo na večernem dogodku prvega dne. Sponzor je deležen tudi posebne izpostavljenosti (promocija po univerzah in podelitev nagrade na večernem druženje konference). Dodatni izzivi sponzorjev so dogovorjeni posebej.
    • Brezplačne kotizacije veljajo za oba dneva konference.
    • Poleg izbranih lastnosti paketov so možni tudi dodatni dogovori s partnerjem/sponzorjem.
    • Sponzorstvo po meri vključuje specifične dogovore za sponzorstvo (npr. pokrovitelj sekcije, pokrovitelj povezovanja študentov/javnega sektorja z gospodarstvo, sponzoriranje tujega vabljenega predavatelja, kosila/večerje/prigrizkov, donatorstvo ali celoletna podpora društvu, …)
    • Cene so v EUR brez DDV. Vsi sponzorji bodo tudi za eno leto prejemali revijo Uporabna informatika, kjer bodo navedeni kot podporniki društva.
DOSTOPNOST
Scroll to Top